Copyright 2013 © Minden jog fenntartva.

Bluray. Terms & Conditions | Rólunk

Főoldal

A LEXCOM G R O U P® kötelezettséget vállalt azon ingatlan és üzleti értékekre, amelyek magában foglalják a fejlesztési menedzsmentet, a pénzügyi tevékenységeket a marketing és a lízing nyújtotta értékeket.


Szakembereink minden szinten elkötelezettek a sikeres projektek vonatkozásában a projektek kezdeti, tervezési fázisától kezdődően a funkcionális működésig bezárólag.


Hatékonyan használjuk ki munkatársaink korábbi tapasztalataiknak sokféleségét, személyeztünk központi irányításával a LEXCOM G R O U P® egy teljes spektrumú fejlesztési, építési és üzemeltetési szolgáltatásokat nyújtó vállalat.


Elsődleges hangsúlyt fektetünk a vegyes használatú stratégiai projekteknek, így hoztuk létre a kiskereskedelmi és bevásárlóközponti fejlesztéseinket, az irodaházak, szállodák és lakóépületek valamint kulturális és közcélú intézmények automatizálását, felügyeletét és üzemeltetését.


Alapításunk óta, azaz 2004. évtől kezdődően a Lexcom Kft alapjaira építve átgondolt stratégiai tervünknek köszönhetően ma egy komplex vállaltcsoportot működtetünk az épületüzemeltetés, a gyorsszerviz, a karbantartás, az intelligens házak illetve az ingatlan-menedzsment üzletágakban egyaránt.


Tulajdonosi szerkezetünk, privát, 100 százalékban magyar tulajdonosi kézben van.


Ezen kiemelkedően működő területeink nyújtotta szolgáltatásainkkal ma már   LEXCOM G R O U P® márkanéven garantáljuk Ügyfeleinknek a vállalatcsoportunk által nyújtott minőségi, gyors és garanciális szolgáltatásainkat.


Fontos számunkra Ügyfeleink elégedettsége, amire garanciát biztosít tanúsított rendszereink, mint az ISO 9001 és 14001.

Cégtörténet