Copyright 2013 © Minden jog fenntartva.

Bluray. Terms & Conditions | Rólunk

Főoldal Önmüködő


Fűtésszabályozás


Használja ki otthonában rejlő megtakarítási lehetőségeket otthonában helyiségenkénti fűtésszabályzással.

A helyiség egészséges hőmérséklete 18°C - 20°C között van. A kért hőmérséklet emelése 6%-al növeli az éves fűtési költségeket Celsius fokonként. Rendszerünk segít Önnek, hogy csökkentse a felesleges fűtési költségeket, hiszen csak annyi energiát használ fel amennyire az adott helyiségben ténylegesen szükség van.


Lehetősége van:


Helyiségenkénti fűtésszabályzás egyedei időprogramokkal - Egy gyakorlati példa


A fürdőben reggelente 6-8 óráig és esténként 19-21 óráig 21°C-t tart a rendszer. Az ezen kívül eső időszakokban a kért hőmérséklet 18°C. A ház elhagyásakor a dolgozószobában, a konyhában és a nappaliban a kért hőmérséklet 3°C-al csökken. Hazaérkezéskor a kért hőmérsékletek helyreállnak. A kért hőmérsékleteket bármikor átállíthatja iPhone, Android okostelefonokkal, webes felületen, stb. keresztül. A helyiségenkénti hőmérsékletszabályzási megoldás minden egyedi igény kielégítésére gyorsan és egyszerűen alkalmas. Konfigurációs szoftverünkben olyan előre elkészített elemek (kapcsolóórák, üzemmódok, naptár és helyiség szabályzó) segítik amelyekkel minden helyiség fűtési igénye optimálissá válhat.


Tudjon meg többet a helyiségenkénti hőmérsékletszabályzás előnyeiről:

A hagyományos fűtési rendszerek esetén a fűtési közeg hőmérsékletét többnyire az egy ponton mért belső, ritkább esetekben a külső hőmérséklet határozza meg - a rendszer nem veszi figyelembe a napsugárzást, helyiségek egyedi paramétereit, jelenlétet...

A rendszer megoldásával a fűtési energia felhasználását a ténylegesen mért belső hőmérséklet határozza meg, ezzel az alábbi előnyöket nyújtva:


Világításvezérlés

Egyedi világítási képek

A rendszerrel a világítótesteket tetszőlegesen kombinálhatja, így teljesen egyedi világítási képeket hozhat létre. Ezeket egy hagyományos nyomógombbal, időzítve vagy egy üzemmód megnyitásával is megnyithatja. A világítási kép részét képező világítási köröket természetesen egyedileg is kapcsolhatja.

Egyszerű beállítás...

A világítási képek létrehozásánál és használatánál a legfontosabbnak a könnyű kezelhetőséget tartjuk! A világítási képeket ezért nem csak a konfigurációs szoftverünkkel szabhatja személyre. A mobiltelefonos alkalmazásaink legújabb verziójával a világítási képek teljesen átalakíthatóak. Ön választhatja ki a színeket, fényerőket és kapcsolt köröket, melyekből összeállított képeket bármikor el is mentheti!


... és kezelés

Legyen az egy teljesen hagyományos nyomógomb, a webes felület vagy egy okostelefonon futó alkalmazás - a világítás képei egy gombnyomással vagy kattintással nyithatóak meg és menthetőek el. A világítási képeket akár egy hagyományos nyomógombbal vagy mobiltelefonján keresztül is elmentheti.

Így olyan világítástechnikát kaphat, amely a világítási körök hagyományos kapcsolásán túlmutat, sőt energiatakarékos is lehet.

A világítás Intelligens vezérlése minden építkezésnél egyre fontosabb szerephez jut. Rendszerünkkel olyan optimális vezérlőegységet kap, amellyel minden igényét kielégít.


A világítás menedzsment területén az alábbi előnyöket nyújtja: