Copyright 2013 © Minden jog fenntartva.

Bluray. Terms & Conditions | Rólunk

Főoldal Megtakarítás

Az energiahatékonyság


egy igazán sokat emlegetett téma napjainkban, hiszen az energiaárak növekvésével a fogyasztás minimalizálására irányuló törekvéseknek is egyre fontosabb szerepe van. Rendszerünk segítségével az épületében rejlő megtakarítási lehetőségeket teljesen kihasználhatja. A rendszer mindent irányíthat, a világítás és árnyékolás egyszerű kezelésétől a fűtés és hűtés egyedi, helyiségenkénti szabályzásáig vagy a riasztóig. Ez nagy kényelmet jelent saját otthonában, de emellett hihetetlen lehetőségeket adhat az energia megtakarítás területén is.


Alacsonyabb fűtési költségek helyiségenkénti fűtésszabályzással

Az egyedi fűtésszabályzással minden helyiség csak az igazán szükséges energiát használja fel a kért hőmérséklet eléréséhez, teszi ezt a mért hőmérséklet, jelenlét és üzemmód figyelembevételével...


Jobb szigetelés zárt redőnyökkel

Éjszakánként minden ablakfelület a ház leggyengébb pontjának számít hőszigetelés szempontjából. A rendszer alkalmas az árnyékolókat a napsugárzástól függően mozgatni. Napközben a nap sugarai akadály nélkül érkeznek a házba ezzel is melegítve a helyiségeket. Napnyugtakor az árnyékolók lezárhatnak egy szigetelő légréteget létrehozva a redőny és az ablaküveg között.


Villamos eszközök kikapcsolása egy gombnyomással

Televízió, videó, DVD lejátszó, PC, Hifi... ezen eszközök mindegyike rengeteg áramot fogyaszt még kikapcsolt állapotban is. Rendszerünk megoldásával minden kiválasztott dugaszoló aljzatot egy gombnyomással választhatja le a villamos hálózatról. Eredményül kisebb villanyszámlát és kevesebb elektro-szmogot kap.


Fényszabályzással a villamos fogyasztás csökkentéséért

A fényforrások szabályzásával a villamos fogyasztás csökken. Intelligens otthona partnere lehet ebben, például azzal, hogy éjszaka automatikusan csökkenti a fényerőt.


Spóroljon így…

hozzon létre egy központi funkciót a bejáratnál. A ház elhagyásakor a nyomógomb megnyomásakor a következők történhetnek:Lehetőségeinek csak fantáziája szab határt. Az épületfelügyeleti megoldásainkkal mindez egyszerűen és megfizethetően megvalósítható.