Copyright 2013 © Minden jog fenntartva.

Bluray. Terms & Conditions | Rólunk

Főoldal Kényelem

Alkalmazási területek:


Rendszerünk praktikus lehetőségeket ad szaunájának, uszodájának és jakuzzijának illetve világításának vagy kerti öntözőrendszerének irányításához - mindezt akár távolról is. A hőmérséklet, páratartalom és hangulatvilágítás irányítása mellett számtalan funkciót kezelhet gombnyomással otthonról a számítógépéről vagy kanapéjáról, illetve akár autójából úton hazafelé.

A világítás vezérlése nagyon egyszerű feladat. A megfelelő megvilágítást egy épületben megtalálni ezzel szemben nehezebb, mint gondolnánk. Az, aki egy kicsit is tájékozódik hamar megállapíthatja, hogy a fény nagyban befolyásolja a lakók hangulatát. A hagyományos izzóktól (melyek napjai meg vannak számlálva), energiatakarékos izzókon és fénycsöveken át a halogén izzókig és LED technikáig ma már számtalan fényforrás kapható.


Előnyei:


Minden lehetőség adott:


Rendszerünk segítségével egyedi világítási képek hozhatók létre, melyekkel egy gombnyomással számtalan világítási áramkör kapcsolódik, szabályozódik vagy akár állítja a színét. Hozzon létre különböző beállításokat televíziózáshoz, olvasáshoz vagy vacsorához... meglátja, hogy a hangulata is javulni fog. Jelenlét-szimuláció segítségével meghatározott és véletlenszerűen eltolt időpontokban és szituációkban (pl.: nyaralás) kijelölt világítási körei automatikusan be-, és kikapcsolhatnak ezzel is távol tartva a betolakodókat.